duminică, 1 iulie 2018

Gest de mare campion! Vezi cui va dona Mbappe banii pe care îi va câștiga la Cupa Mondială

Foto: www.90min.com


Noul star al Franței, Kylian Mbappe, își va dona toți banii care i se cuvin după prestația de la Cupa Mondial, unei organizații de caritate pentru copiii cu dizabilități.

Kylian Mbappe a uimit lumea fotbalului cu un gest incredibil. 

Anul trecut Paris Saint Germain a uimit Franța după ce l-a cumpărat pe Mbappe cu exorbitanta sumă de 180 de milioane de EURO, fiind considerat cel mai scump adolescent din lume. Mbappe nu a dezamăgit, devenind unul dintre cei mai buni atacanți din lume și justificând uriașul preț plătit pentru el.

Se pare că Mbappe nu s-a lăsat înșelat de mirajul gloriei așa cum au făcut numeroși fotbaliști talentați, rămânând cu picioarele pe pământ, lucru evidențiat de gestul minunat pe care l-a făcut donându-și toate câștigurile care i se cuvin pentru prestația de la Cupa Mondială. Potrivit cotidianului L'Equipe, Mbappe va dona integral câștigurile de la Cupa Mondiala Asociației Preiers de Cordees, o organizatie de caritate care iși propune să organizeze activități sportive pentru copiii cu dizabilități.

Se știe că Mbappe câștigă în jur de 19.200 € pe pe joc, cu bonusuri adăugate. Dar Mbappe, care patronează această asociație, va dona tot ce câștigă. Asta înseamnă că suma va include și bonusul 300.000 de € care i se cuvine dacă Franța va câștiga turneul. Generozitate lui Mbappe i-a determinat pe unii dintre colegii săi de echipă să-i urmeze exemplul, Samuel Umtiti, subliniind că reprezentarea echipei naționale nu are legătură cu banii.
Foto: www.90min.com
Gestul lui Kylian Mbappe, de a dona câștigurile sale de la Cupa Mondială, este cel mai recent gest făcut de un fotbalist care a rămas cu capul pe umeri, infirmând teoria că ei nu mai au legătură cu realitatea, trăind în turnul lor de fildeș după ce ajung vedete.

Niciun comentariu: